Bij pharmonline.be kan iedereen die meerderjarig is online geneesmiddelen, voedingssupplementen en cosmetica bestellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een bestelling kan in alle discretie snel en eenvoudig geplaatst worden.

U voegt de gewenste produkten toe aan uw winkelmandje, daarna moet u zich aanmelden als bestaande klant of als nieuwe gebruiker.

Na het registreren/aanmelden vragen wij u het leveringadres te bevestigen of aan te passen. Het is perfect mogelijk om uw pakket op een ander adres te laten leveren dan uw persoonlijk adres (bv. op het werk, bij de buren, bij familie, ...). Uw pakket moet wel steeds door een fysieke persoon in ontvangst genomen worden. Om die reden kiest u best een afleveradres waar er steeds iemand aanwezig is tijdens de kantooruren (8u30-17u30).

Indien er op het moment van levering niemand aanwezig is laat bpost een briefje achter, u kunt dan vragen om een tweede aanbieding aan huis ofwel kan u het pakket gedurende 14 dagen afhalen in het kortstbijzijnde postkantoor of postpunt.

Op het einde van uw bestelling krijgt u een overzicht van de bestelde produkten. Hier kan u alles nogmaals controleren , u kan op ieder moment teruggaan naar een van de vorige stappen om wijzigingen aan te brengen.

Uw online betaling kan op verschillende manieren gebeuren, kijk daarvoor op onze pagina over betaalmogelijkheden. De betaling zelf gebeurt via de beveiligde website van Mollie. Dit betekent dat er geen enkele financiele informatie wordt doorgegeven aan pharmonline.be. Wij ontvangen enkel een akkoord van betaling nadat u de transactie voltooid heeft.